joi, 27 noiembrie 2008

Nouvelle Vague & Koop






22 & 23 noiembrie, Sala Palatului.
Foarte frumos...

vineri, 14 noiembrie 2008

noiembrie...alegeri


Au inceput deja sa-mi curga ochii de la frig, trebuie sa port manusi si imi vine sa plang de fiecare data cand trebuie sa ies din casa, la gandul ca iar o sa dardai in statia de autobuz.... n-ati observat ca autobuzele astea vin mult mai greu atunci cand e frig?
In tot griul asta de noiembrie au aparut floricele in tot orasul, flori rosii, galbene, orange, caramizii,albastre,violete,panselute, tufanele,etc.
Toate scuarurile s-au umplut de flori...orasul a devenit brusc vesel...
Muncitorii plantau de zor ieri pe toata bucla din DT... poate ca-i doare si pe ei sufletul, ca si pe mine, la gandul ca floricelele astea n-au nicio vina, si ca peste noapte ingheata si mor... Vin alegerile, tzatzico, ce sa-i faci...

miercuri, 12 noiembrie 2008

noiembrie...Mihail...Gil...



sfarsitul lui octombrie mi-a adus un om minunat, un om cu care am lucrat cum n-am mai lucrat cu nimeni, un om care mi-a redat increderea in mine...sper sa-l port cat mai mult in inima mea...na, trebuia sa zic de el :)
In fine, am multe-multe poze, dar nu am chef sa le incarc acum +ca nu mi-au iesit prea bine (pozele, nu bijoux-urile) ...
am lucrat (destul) de mult pentru ca am fost la primul meu targ...primul bal...incep sa inteleg ce simteau fetele alea la prima iesire in lume...e emotionant, e o intamplare pe care n-o vei uita vreodata...Ha!ha!ha! Aiurea!
Mda...noiembrie...Sfintii Mihail si Gavril...Mihail e preferatul meu... de ce? nu stiu...e frumos, tot timpul e reprezentat frumos, are un aer melancolic in toate icoanele in care l-am vazut ... e foarte frumos, dureros de frumos.
mda, si sfantul asta al meu, asa frumos cum e el, mi-a adus un dar...se stie el, "darul"... cred ca maine e ziua lui... asa ca "la multi ani!"...